Kopi Kopi Waardebon Support

Support jij ons door in deze vreemde tijden als horecaliefhebber een waardebon van Kopi Kopi te kopen? Het is jou namelijk vast niet ontgaan dat we een aantal coronamaatregelen hebben getroffen. Dit raakt ons financieel best stevig (eerlijk is eerlijk…) en kunnen zeker een steuntje in de rug gebruiken. De waardebon kun je verzilveren bij het afhalen/bestellen, maar ook zeker wanneer je weer gezellig in ons knusse restaurant kunt plaatsnemen.

Bestel de waardebon via onze website (zie linksonder op de website de betreffende button) en/of vind ons op de Helpdehoreca website. Hoe dan ook, tot zover ontzettend bedankt voor je support. Alleen de positiviteit al helpt ons door te bikkelen. Be safe en hopelijk tot gauw! Liefs, team Kopi Kopi.

Andere mogelijkheden om ons te helpen zijn door natuurlijk af te halen en/of door gebruik te maken van onze bezorgdienst (vanaf 14 april). Bekijk ter voorbereiding eventueel ook ons menu en geniet voor je het weet van jouw favoriete Indonesische gerechten (veilig thuis). Hou je goed en be safe. Sampai jumpa! – Liefs, team Kopi Kopi