indonesisch-eten-bestellen-centrum-den-haag

Indonesisch eten bestellen

Goed nieuws lieve gasten! Gedurende coronatijden bezorgen wij vanaf Tweede Paasdag, 13 april 2020, rondom Den Haag Centrum. Kies uit je favoriete Indonesische gerechten, geef je bestelling telefonisch door en betaal gemakkelijk met een tikkie, oftewel een online betaalverzoek! Lees hieronder meer over onze bestelaanpak en voorwaarden! #supportyourlocals. LET OP: Onze bezorgdienst is initieel opgezet i.v.m. COVID-19 en kan gebruik van worden gemaakt tot in ieder geval t/m 30 juni.

Onze bestel/bezorg aanpak gedurende coronatijden

Ook in deze vreemde tijden willen we jou voorzien met je favoriete Indonesische gerechten. Naast het afhalen, is er nu dus ook de mogelijkheid om bij ons Indonesisch eten te bestellen. In 3 simpele stappen bezorgen we de gerechten voor je deur:

  1. Maak een keuze uit ons menu (of zie ter inspiratie onze verspreide flyer).
  2. Geef je keuze en adres telefonisch door via Whatsapp op het volgende nummer +316 382 900 94.
  3. Betaal gemakkelijk middels een Tikkie / via een online betaalverzoek.

LET OP: Bij het bestellen zijn ook de volgende voorwaarden van toepassing:

  • Wij bezorgen uitsluitend van maandag t/m zaterdag tussen 15.00 – 19.00 uur.
  • Je bevindt je tijdens het bestelproces op een adres rondom Den Haag Centrum. Via Whatsapp geven wij definitief aan of de bestelling mogelijk is of niet (wij roeien i.v.m. COVID-19 met de riemen die we hebben, dank voor het begrip).
  • Je hebt een minimum bestelwaarde van €16.00 (excl. €2.00 bezorgkosten).
  • Je betaalt je bestelling voorafgaand de levering middels een Tikkie / online betaal verzoek via de telefoon.
  • Onze bezorgdienst is mogelijk t/m in ieder geval 30 juni 2020.

Bedankt voor je support

Wij zijn super blij dat we de mogelijkheid hebben om jou in deze tijden niet alleen middels afhalen te voorzien, maar ook via deze bezorgmogelijkheid. Laten we blijven genieten van wat nog allemaal wel kan! Bekijk ter voorbereiding alvast ons menu en geniet voor je het weet van jouw favoriete Indonesische gerechten. Hou je goed en be safe. Sampai jumpa! – Liefs, team Kopi Kopi