Indonesisch eten take away

Indonesisch eten afhalen

Vanaf donderdag 19 maart kun je bij ons in het centrum van Den Haag Indonesisch eten afhalen! T/m 19 mei kun je bij ons uitsluitend eten afhalen (vanaf 21 april ook bestellen), tussen 16.00 – 19.00 uur van maandag t/m zaterdag. Lees meer over onze aanpak, de extra maatregelen en informatie voor jou als gast hieronder. Overigens, voordat je verder leest, geven we graag het volgende mee: let op jezelf/elkaar en laten we blijven genieten van wat nog allemaal wel kan! Liefs, team Kopi Kopi.

Hoe wij te werk gaan in deze periode

Allereerst zijn wij hartstikke blij dat we jou als Indonesisch eetliefhebber kunnen en mogen voorzien van Indonesische gerechten. Hoe dan ook, de gezondheid van jou, ons team en alle anderen om ons heen staat voorop. Op basis hiervan gaan we graag als volgt te werk:

  1. Geef jouw bestelling het liefst zo vroeg mogelijk telefonisch door via 070 412 61 33 (vanaf donderdag 19 maart 15.00 uur bereikbaar) Bekijk ter voorbereiding alvast ons menu.
  2. Wij geven je telefonisch een tijd mee, zodat de kans het grootst is dat je op de afgesproken tijd jouw bestelde Indonesische eten meekrijgt.
  3. Wij raden uit voorzorg aan om het eten koud mee te nemen op het moment van afhalen. Geen magnetron op de plek waar je gaat eten? Laat het ons tijdens de telefonische bestelling weten, wij warmen het dan alsnog voor je op.
Indonesisch eten afhalen
Vanaf 19 maart voorlopig alleen afhalen in ons restaurant (nu met handschoentjes aan ;))

Tijdens het afhalen van jouw Indonesisch eten nemen wij ook de volgende extra maatregelen:

  • Maximaal 3 gasten in ons knusse Indonesisch restaurant (wij doen er alles aan om de doorloop zo soepel mogelijk te laten verlopen, waarbij je bij aankomst zo goed als direct je eten mee kunt nemen).
  • Wij focussen ons extra op hygiëne: extra wassen van de handen, het gebruik van handschoenen, het regelmatig reinigen van de deurgrepen/ het pinapparaat en het aanbieden van ontsmettende handdoekjes en desinfecterende gel aan gasten. Alvast bedankt voor je geduld wanneer een bestelling iets meer tijd in beslag neemt dan normaal.
  • Personeel met enige vorm van lagere weerstand / verminderde gezondheid (vb. lichte verkoudheid) werkt uiteraard niet de komende periode.

Wat verwachten wij van jou?

Ons team is volledig op de hoogte van de extra maatregelen die wij treffen voor de komende periode. Daarbij instructureren wij onszelf om zo min mogelijk direct (fysiek) contact met jou als gast te hebben. Denk daarbij aan de volgende besluiten:

  • Voldoende afstand (1,5 meter) tussen alle personen (vandaar het maximale aantal van 3 gasten in ons knusse Indonesisch restaurant.
  • Het liefst contactloos betalen of betalen met pin.
  • Alleen contant geld bij de hand? Dan vragen wij je of je het geld op de tafel kun neerleggen. Het eventuele wisselgeld hoor je vervolgens zelf van de tafel op te pakken.

BESTEL TELEFONISCH & bedankt voor je begrip

Wij zijn super blij dat we de mogelijkheid hebben om jou te voorzien van jouw Indonesisch lievelingseten. Wij worden nog blijer als je bovenstaande maatregelen in gedachte houdt rondom het afhalen van Indonesisch eten ins ons knusse restaurant. Nogmaals, houd er rekening mee dat je bij ons in ieder geval t/m 19 mei alleen terecht kunt voor het afhalen van Indonesisch eten (vanaf 21 april ook bestellen).

Laten we blijven genieten van wat nog allemaal wel kan. Bekijk ter voorbereiding alvast ons menu, neem vervolgens telefonisch contact met ons op via 070 412 61 33 (vanaf donderdag 19 maart 15.00 uur bereikbaar) en geniet voor je het weet van authentiek Indonesisch eten. Houd je goed, sampai jumpa! – Team Kopi Kopi