Delivery door UberEats

Vanaf eind september 2020 kan je onze Indonesische gerechten ook laten bezorgen door UberEats. We zijn ontzettend blij met deze samenwerking, aangezien het ons de mogelijkheid biedt om jou als Indonesische eetliefhebber nog steeds te laten genieten van ons eten. Lees hieronder meer over het bestelproces.

Indonesisch eten bestellen via UberEats

UberEats bezorg radius 3.5km vanaf Kopi Kopi (Korte Houstraat 8A)

Overigens, bezorging is ook mogelijk door Kopi Kopi direct. Echter geldt dit alleen als je in (de buurt van) Den Haag centrum woont. Lees hier meer over deze mogelijkheid onder het kopje ‘Delivery’.

Bedankt voor je support

Wij zijn blij dat we ondanks alles nu nog meer mogelijkheden hebben om je te voorzien van jouw Indonesisch lievelingseten. En natuurlijk bedankt voor jouw support middels de lieve woorden op Facebook, Instagram & TripAdvisor, via take-away en delivery.

Bekijk ter voorbereiding alvast ons menu, neem vervolgens telefonisch contact met ons op via +316 382 900 94 / 070 412 61 33 (bereikbaar: ma – za v.a. 12.00 uur) en geniet voor je het weet van authentiek Indonesisch eten. Houd je goed, sampai jumpa! – Team Kopi Kopi