Werken bij Kopi Kopi

Geschatte leestijd: 3 minuten

Werken in een huiselijke sfeer, Indonesische eetliefhebbers laten genieten en het werk makkelijk bereiken in hartje Den Haag? Dan is werken bij Kopi Kopi iets voor jou! Ons team zoekt namelijk versterking voor in de bediening en in de keuken. Lees hieronder meer over de vacatures en hoe je kunt solliciteren. Maak jij binnenkort deel uit van team Kopi Kopi? Hier vind je ook alvast een korte sfeerimpressie van hét knusse Indonesisch restaurant in Den Haag centrum.

Vacatures & vereisten

  • Medewerker bediening: Eten & drinken serveren, eten opscheppen, zowel in teamwork als zelfstandig aan de slag kunnen gaan, gastvrije houding.
  • Keukenmedewerker: Afwassen, overweg kunnen met een vaatwasser, voorbereiden van het eten (voor in de vitrine), gestructureerde werkwijze.

Vereisten

  • Uren: minimaal 16 uur per week (3-4 dagdelen per week).
  • Beschikbaarheid: minimaal een vrijdag en/of zaterdag.
  • Taal: Nederlands (vloeiend), Engels (basis) en Indonesisch (basis).

Makkelijk solliciteren

Solliciteer gemakkelijk via het contactformulier of de mail (info@kopikopi.nl). Vermeld je naam en in het kort je werkervaring (2-4 regels). Houd hierbij rekening met de bovengenoemde vereisten. Ook vragen kun je via deze weg stellen. Bellen is ook mogelijk via +316 382 900 94 (bereikbaar: ma – za / 12:00 – 20:00 uur).

Wij zien de reacties graag tegemoet. Liefs, team Kopi Kopi