over Kopi Kopi
over Kopi Kopi
Indonesisch genieten in hartje Den Haag

Authentieke
gerechten

Kenmerkende
gastvrijheid

Sfeervolle
setting

Verzorgde
catering

Centrale
ligging

Indonesisch restaurant in Den Haag centrum: geniet van de traditionele smaken uit Jakarta!


In het sfeervolle centrum van Den Haag vind je ons knusse Indonesisch restaurant. De plek waar we met veel liefde traditionele Indonesische gerechten bereiden en waarde hechten aan de Indonesische gastvrijheid. Zoals ook wij gewend waren toen we nog in Jakarta, Indonesië woonden. Bij Kopi Kopi zetten we ons meer in dan alleen voor een maaltijd of een warm welkom. Ons team zet zich in om jou een stukje Indonesië te laten ervaren, om jou Indonesisch te laten genieten.

Een Indonesisch restaurant, toko en/of eethuis… Hoe je het ook noemt, midden in het centrum van het sfeervolle Den Haag bereiden wij met liefde authentieke Indonesische gerechten waar jij en je gezelschap van kunnen genieten.

Image
Authentieke Indonesische gerechten

Ons Indonesische menu staat vol met smaakvolle, kleurrijke gerechten uit de Indonesische keuken. Van traditionele, Indonesische snacks (onze Indotreats) en warme soepjes tot aan complete schotels en uitgebreide rijsttafels. Van te genieten in je eentje of met de gehele familie. 


Indonesisch afhaalrestaurant Den Haag

Je kunt niet alleen gezellig bij ons plaatsnemen, maar ook je favoriete gerechten afhalen. Zo maken we het mogelijk dat je ook gezellig thuis kunt genieten van authentieke, Indonesische gerechten. Daarnaast verzorgen wij Indonesische catering in Den Haag en omstreken. Of het nu gaat om een bescheiden etentje met familie en vrienden thuis of een groot feest in een afgehuurde zaal, wij zijn in staat om je op eetgebied te ontzorgen met passende cateringmogelijkheden.


Acties en kortingen

Naast ons Indonesische menu kun je ook kiezen uit doorlopende (kortings)acties: van onze populaire lunch special en dagschotel tot aan een verjaardagsactie en een cadeaubon waarmee je ook een ander kan laten genieten van Indonesisch eten!


volg ons op social media

Lijkt het je leuk om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over ons knusse Indonesisch restaurant en de Indonesische keuken? Bekijk onze nieuwspagina op de website en/of volgens ons op social media: Facebook, Instagram. Hier vind je niet alleen de laatste nieuwtjes, maar ook sfeerimpressies en waardevolle recensies van gasten.

Behoefte aan meer informatie over Kopi Kopi? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina, stuur een e-mail naar info@kopikopi.nl en/of bel ons op 070 412 6133 (bereikbaar tijdens openingstijden).