Over Kopi Kopi


Knus Indonesisch restaurant
in Den Haag
Een Indonesisch restaurant, toko en/of eethuis… Hoe je het ook noemt, midden in het centrum van het sfeervolle Den Haag bereiden wij met liefde traditionele Indonesische gerechten waar jij en je gezelschap van kunnen genieten.

Een Indonesisch restaurant, toko en/of eethuis… Hoe je het ook noemt, midden in het centrum van het sfeervolle Den Haag bereiden wij met liefde authentieke Indonesische gerechten waar jij en je gezelschap van kunnen genieten.


Image

Indonesisch voor iedereen


Niet alleen willen we je kennis laten maken met onze Indonesische smaken, maar stiekem ook meteen met onze Indonesische afkomst. Naast traditionele, smaakvolle gerechten staan in ons knusse Indonesische restaurant ook gastvrijheid en gezelligheid hoog in het vaandel. Wij vinden namelijk dat je je prettig en op je gemak hoort te voelen tijdens een bezoek aan ons restaurant. Een stukje Indonesië; midden in Den Haag, een ervaring die wij onze gasten graag meegeven.


Een stukje Indonesië in Den Haag


Wil je dat stukje Indonesië nu ook buiten ons eethuis ervaren? Daar kunnen we voor zorgen! Niet kun je namelijk alleen gezellig bij ons plaatsnemen, maar kun je in ons Indonesisch restaurant ook jouw gerechten afhalen. Bovendien verzorgen wij ook Indonesische catering in Den Haag en omstreken. Van bescheiden etentjes met familie, vrienden en/of kennissen tot aan bedrijfs- of trouwfeesten, wij verzekeren jou en je gezelschap van voldoende en smaakvol Indonesisch eten in Den Haag en omstreken. Voor meer informatie over de mogelijkheden, neem je contact op via ons contactpagina, info@kopikopi.nl en/of 070 412 6133.


Acties & Kortingen


Als je het ons vraagt is Indonesisch eten dus voor iedereen, jong en oud! Ook kan iedereen uiteraard gebruik maken van onze acties. Bekijk hier onze acties en profiteer van diverse (prijs)acties.


De laatste nieuwtjes & social media


Om je volledig op de hoogte te houden van ons Indonesisch restaurant, ons team, de ontwikkelingen, de Indonesische keuken en overige laatste nieuwtjes, kun je onze nieuwspagina in de gaten houden. Zo ontgaat jou niets over Kopi Kopi. Natuurlijk kun je ons ook in de gaten houden op social media: Facebook, Instagram en TripAdvisor. Naast de laatste nieuwtjes, vind je hier onder andere ook afbeeldingen, video’s en recensies.

Voor meer informatie over Kopi Kopi en ons Indonesisch restaurant, kun je terecht op onze contactpagina, kan er gemaild worden naar info@kopikopi.nl en/of kun je ons telefonisch bereiken op 070 412 6133. Maar first things first, heb jij ons menu al bekeken?

Authentieke
gerechten

Kenmerkende
gastvrijheid

Sfeervolle
setting

Verzorgde
catering

Centrale
ligging