Zomer weer in Den Haag

Het is officieel zomer, de temperaturen stijgen en de eerste hittegolf van het jaar laat niet lang meer op zich wachten! Wij gooien bij mooi weer in Den Haag dan ook de deuren lekker open!


Wat zijn jouw plannen voor de komende zomerse periode? Aangezien de zomervakantie 2019 er ook voor de kinderen zit aan te komen, is het misschien een goed idee om al een aantal activiteiten in te plannen. Wij helpen je er graag bij!

ACTIVITEITEN DEN HAAG

Naar het strand: Je kunt ‘m al verwachten, maar natuurlijk raden wij aan om heerlijk naar Scheveningen of Kijkduin te gaan bij mooi weer in Den Haag! Let hierbij wel goed op de planning. Wees er op tijd bij in verband met drukte op de weg, ga niet weg tijdens spitsuren en zorg dat je zelf al een aantal hapjes en drankjes bij je hebt. In de rij staan tijdens het mooie weer is namelijk ook niet echt ‘genieten’. Een duidelijk overzicht van strandactiviteiten is overigens handig om erbij te pakken!

Naar Den Haag stad: Van relaxen op het Malieveld en het shoppen binnen het rijke stadscentrum van Den Haag tot aan het bezichtigen van het het Binnenhof en gezellig een hapje eten in één van de vele eetgelegenheden, het kan allemaal in het centrum van Den Haag. Met het aankomende zomerse weer in Den Haag stad zijn er voor jong en oud genoeg activiteiten en gelegenheden om optimaal van de zomer te genieten. De meest simpele wandelingen, bezichtigingen en etentjes kunnen jouw zomer al maken. Als je het ons vraagt kun je met het juiste gezelschap van elke activiteit wel iets leuks maken. Vind je ook niet? Hoe dan ook is het wellicht handig om alvast wat in te plannen met familie en/of vrienden. Een overzicht van activiteiten in Den Haag stad kan dus ook zeker geen kwaad om voorafgaand in te spieken.

Ook serveren wij verkoelende Indonesische virgin cocktails.”

Indonesisch eten in Den Haag: Na het zonnebakken of wandelen, kun je natuurlijk altijd bij Kopi Kopi terecht voor authentieke Indonesische smaken. Of het nou is voor een tussendoorse lunch of een stevige avondmaaltijd, de keuze is aan jou. Van rijkgevulde spekkoek en malse saté’s tot aan diverse schotels en Indonesische rijsttafels. In ons vorige nieuwsbericht vertelde Thea, een vaste gast bij ons, haar band met Indonesisch eten en Kopi Kopi. Herken jij je hierin?

Aansluitend serveren wij verkoelende Indonesische virgin cocktails. Van Es Shanghai en Es Cendol tot aan Es Lemon Grass en Es Bali Exotic. Mooie namen, maar de smaken… daar zicht de kracht! Ben jij bekend met onze virgin cocktails? Een perfecte match me de zomerse temperaturen!

Ook serveert ons knusse Indonesisch restaurant in Den Haag nog steeds een voorjaarsactie! Een Indonesisch driegangenmenu, die ontzettend goed is ontvangen en nog steeds populair is onder onze gasten! Om ook toekomstige gasten te laten genieten van al het lekkers op dit menu, is de actie nog steeds geldig! Overigens zijn onze gerechten altijd mee te nemen als Indonesische take away, als je er lekker in je eigen huis/tuin of ergens anders van wilt genieten.

Wij hopen je geïnspireerd te hebben met onze tips voor tijdens het zomer weer in Den Haag en verwelkomen je in ieder geval graag als je trek hebt in Indonesisch eten en/of gezellig op ons zomerterrasje wilt genieten van een afkoelende Indonesische virgin cocktail. Meer informatie en/of reserveren? Bekijk dan eventueel ons menu voor de gerechten en cocktails, neem online contact met ons op of reserveer direct online!