Take away

Indonesisch afhaal mogelijkheid

Naast het gezellig eten in ons knusse Indonesische restaurant en goed verzorgde catering, bieden wij natuurlijk ook een Indonesisch afhaal mogelijkheid!

INDONESISCHE TAKE AWAY

Wij kunnen het namelijk volledig snappen dat je af en toe liever thuis geniet van onze Indonesische smaken. Onze take away service is daarbij hartstikke makkelijk! Kies een compleet gerecht van de kaart en dan scheppen wij het voor je op. Nu dan alleen in bakjes in plaats van op een opgemaakt bord. Ook ben je natuurlijk vrij om je creativiteit te gebruiken en losse gerechten (erbij) te bestellen, die je onder andere in onze vitrine ziet liggen.

Naast je favoriete Indonesisch afhaal gerechten geven we je te allen tijde Kerupuk en Acar Ketimun mee. In ander woorden: kroepoek en zure komkommertjes. Heerlijk voor erbij en alle smaken zo nu en dan te centraliseren.

TAKE AWAY TIPS

  • Voor onze Indonesisch afhaal service kun je ervoor kiezen om het eten alvast door ons op te laten warmen of thuis zelf te verwarmen. Bedenk hierbij goed binnen welke tijd je gaat genieten van het eten.
  • Onze plastic bakjes zijn magnetron vriendelijk. Bij het opwarmen van de bakjes met eten is het echter wel verstandig om de deksel half open te laten.
  • Het bewaren van het eten kan zeker. Wij adviseren wel om het eten niet langer dan 2/3 dagen te bewaren óf te vaak op te warmen.

Benieuwd naar ons eten die je kunt afhalen? Dan is het misschien verstandig om alvast ons menu te bekijken. Regelmatig plaatsen we overigens ook afbeeldingen van onze Indonesische gerechten. Dit doen we op onze Facebook, Instagram en TripAdvisor pagina’s. Op deze pagina’s houden we je bovendien wekelijks op de hoogte met niet alleen onze gerechten, maar ook over ons team, speciale acties en overige nieuwtjes.

Zo hebben we bijvoorbeeld een voordelig 3-gangemenu als voorjaarsactie waar je samen met jouw gezeslchap van kan genieten. Geniet onder andere van een typisch Indonesisch soepje, een complete rijsttafel en Indonesische lekkernijen als spekkoek en onze huisgemaakte virgin cocktails. Lijkt het je wat? Sampai jumpa!