week zonder vlees vegetarisch eten den haag 2021

De week zonder vlees in Den Haag met Kopi Kopi

Geschatte leestijd: 2 minuten

Het is de week zonder vlees! Wij serveren een ruime selectie aan gerechten zonder vlees, waaronder Gado Gado en vegetarische sate tot aan een complete vegetarische rijsttafel. Ben jij van plan deze week te genieten van vegetarisch eten van onze Indonesisch restaurant in Den Haag? Laat het ons weten in de reacties en laat je hieronder inspireren met een aantal van onze vega-gerechten.

Indonesisch, vegetarisch eten in Den Haag

Klaar om met jouw gezelschap te genieten van onze uitgebreide vegetarische rijsttafel, onze populaire groentenschotel (Gado Gado) en/of onze vegetarische sate? Of je nou vegetarisch bent of niet, de genoemde gerechten zijn bij veel van onze gasten niet te missen favorieten.

VEGETARISCH ETEN BESTELLEN en/of meer informatie

Van plan deze week te genieten van vegetarische gerechten van onze Indonesische restaurant in Den Haag? Zo ja, bestel dan in de week zonder vlees jouw Indonesische, vegetarische lievelingsgerechten en krijg er iets lekkers van ons bij. Interesse in ons complete (afhaal)menu en/of een overige vragen/opmerkingen? Bekijk dan ons menu voor al onze gerechten en/of neem online contact met ons. Wij helpen jullie in ieder geval graag tijdens deze week zonder vlees! Sampai jumpa! – Team Kopi Kopi