take away delivery

COVID-19 update

Estimated reading time: 4 minutes

Vanaf 14 oktober kun je uitsluitend van onze Indonesische gerechten genieten middels onze afhaal- en bezorgdienst tussen 16.00 – 19.00 uur van maandag t/m zaterdag. Ondanks deze verwarrende tijden willen we natuurlijk nog steeds voor jou als trouwe gast klaar staan. Uiteraard houden we hierbij rekening met de COVID-19 maatregeling. Lees meer over onze aanpak, de extra maatregelen en informatie voor jou als gast hieronder. Overigens, voordat je verder leest, geven we graag het volgende mee: let op jezelf/elkaar en laten we blijven genieten van wat nog allemaal wel kan! Liefs, team Kopi Kopi.

Algemeen

 • Openingstijden: Maandag t/m zaterdag van 16.00 uur – 19.00 uur.
 • Bereikbaarheid: ma – za v.a. 15.00 uur via +316 382 900 94 / 070 412 61 33
 • Take Away
  • Geef jouw bestelling het liefst zo vroeg mogelijk telefonisch door. Bekijk ter voorbereiding alvast ons menu.
  • Wij geven je telefonisch een tijd mee, zodat de kans het grootst is dat je op de afgesproken tijd jouw bestelde Indonesische eten meekrijgt.
  • Wij raden uit voorzorg aan om het eten koud mee te nemen op het moment van afhalen. Geen magnetron op de plek waar je gaat eten? Laat het ons tijdens de telefonische bestelling weten, wij warmen het dan alsnog voor je op.
  • Betalen: het liefst contactloos betalen of betalen met pin.
 • Delivery
  • Je bevindt je tijdens het bestelproces op een adres rondom Den Haag Centrum. Telefonisch geven wij definitief aan of de bestelling mogelijk is of niet.
  • Bestelwaarde: minimaal €16.00 (excl. €2.00* bezorgkosten).
  • Betalen bij delivery: middels een Tikkie / online betaal verzoek via de telefoon.
  • Ook is delivery via UberEats mogelijk. Lees er hier meer over!
 • Cadeaubon
  • Je ontvangt ‘m digitaal of per post.

*in Den Haag centrum. Daarbuiten een meerprijs.

Aansluitende maatregelen & opmerkingen

Tijdens het afhalen van jouw Indonesisch eten nemen wij ook de volgende extra maatregelen:

 • Maximaal 3 gasten in ons Indonesisch restaurant (wij doen er alles aan om de doorloop zo soepel mogelijk te laten verlopen, waarbij je bij aankomst zo goed als direct je eten mee kunt nemen).
 • Wij focussen ons te allen tijde op de benodigde hygiëne: extra wassen van de handen, het gebruik van handschoenen, het regelmatig reinigen van de deurgrepen/ het pinapparaat en het aanbieden van ontsmettende handdoekjes en desinfecterende gel aan gasten. Alvast bedankt voor je geduld wanneer een bestelling iets meer tijd in beslag neemt dan normaal.
 • Personeel met enige vorm van lagere weerstand / verminderde gezondheid (vb. lichte verkoudheid) werkt uiteraard niet.

Wat verwachten wij van jou?

Ons team is volledig op de hoogte van de extra maatregelen die wij treffen voor de komende periode. Daarbij instructureren wij onszelf om zo min mogelijk direct (fysiek) contact met jou als gast te hebben. Denk daarbij aan de volgende besluiten:

 • Voldoende afstand (1,5 meter) tussen alle personen (vandaar het maximale aantal van 3 gasten in ons Indonesisch restaurant)
 • Alleen contant geld bij de hand? Dan vragen wij je of je het geld op de tafel kun neerleggen. Het eventuele wisselgeld hoor je vervolgens zelf van de tafel op te pakken.
Kopi Kopi 1 jaar
Bedankt voor jullie support! – Liefs, Debby & Dea

BESTEL TELEFONISCH & bedankt voor je begrip

Wij zijn blij dat we ondanks alles vooralsnog de mogelijkheid hebben om je te voorzien van jouw Indonesisch lievelingseten. Wij worden nog blijer als je bovenstaande maatregelen in gedachte houdt rondom het afhalen en laten bezorgen van Indonesisch eten. Nogmaals, houd er rekening mee dat je bij ons in ieder geval t/m 28 oktober alleen terecht kunt voor het afhalen en laten bezorgen van jouw Indonesische lievelingsgerechten.

Bekijk ter voorbereiding alvast ons menu, neem vervolgens telefonisch contact met ons op via +316 382 900 94 / 070 412 61 33 (bereikbaar: ma – za v.a. 15.00 uur) en geniet voor je het weet van authentiek Indonesisch eten. Houd je goed, sampai jumpa! – Team Kopi Kopi