kopi kopi 3 jaar indonesich restaurant den haag 2021

Kopi Kopi 3 jaar & trakteert

Geschatte leestijd: 2 minuten

1000+ dagen en talloze lieve gasten verder vieren wij op 1 maart 2021 ons 3-jarig bestaan🎊! Net iets anders dan afgelopen jaren, maar nog altijd even dankbaar dat jullie nog steeds kunnen genieten van onze Indonesische gerechten. Ontzettend bedankt voor jullie support, lieve woorden en opbouwende feedback. Wij trakteren jullie de gehele maand maart daarom met Indonesische snacks bij de bestelling. Vier jij het met ons mee🤭? Hieronder lezen jullie meer over de traktatie.

Wij, Debby & Dea, trakteren jullie in maart graag op diverse homemade, Indonesische snacks. Van gestoomde cupcakes (Bolu Kukus) en spekkoek tot aan sponscake (Bolu Pandan Hijau) en gefermenteerde cassave cake (Kue Tape Singkong). Wellicht genieten jullie binnenkort van dit lekkers… Dat wordt smullen!

INDONESISCH ETEN BESTELLEN en/of meer informatie

Vier jij ons 3-jarig bestaan met ons mee? Zo ja, bestel dan in maart jouw Indonesische lievelingsgerechten bij ons en krijg er iets lekkers van ons bij. Interesse in ons complete (afhaal)menu en/of een overige vragen/opmerkingen? Bekijk dan ons menu voor al onze gerechten en/of neem online contact met ons. Wij helpen jullie in ieder geval graag tijdens onze verjaardagsmaand! Sampai jumpa! – Team Kopi Kopi