zomeractie 2020

Geniet van onze zomeractie

Ondanks het weer het ons nog niet overtuigend vertelt, is het toch al een tijdje zomer… Hoe dan ook, wij hebben in ieder geval al een zomeractie waar jij van kunt genieten! Bestel jij binnenkort Sate Kambing en/of Otak Otak Tenggiri Goreng samen met één van onze zomerse, Indonesische virgin cocktails? Lees hieronder meer over de actie.

Vleesgerecht: Sate Kambing

Omdat veel van onze gasten aangenaam verrast worden door onze Sate Kambing (naast de populaire Saye Ayam) willen we ook jou en meerdere mensen graag kennis laten maken met onze gemarineerde, tedere geitensate. De satés worden geserveerd met zelfgemaakte kecap saus. Gaan we jou denk je verrassen met deze uitgesproken smaak? Maak gebruik van onze zomeractie en maak het mee!

Prijs: €12.50 incl. een Indonesische virgin cocktail naar keuze (lees hierover meer onder het kopje ‘Indonesische Virgin Cocktails’).

Visgerecht: Otak Otak Tenggiri Goreng

Ook willen wij dat je middels onze zomeractie voordelig kunt genieten van één van onze favoriete visgerechten. Zowel van onze gasten als van ons! Lijkt gebakken kingfish met witte eieren en tapiocameel jou lekker? Zo ja, maak dan zeker gebruik van onze zomeractie en geniet van dit favoriete visgerecht, geserveerd met onze zelfgemaakte pindasaus.

Prijs: €12.50 incl. een Indonesische virgin cocktail naar keuze (lees hieronder meer).

Indonesische Virigin Cocktails

Onze zomeractie is naast ons vlees- of visgerecht natuurlijk niet compleet zonder drankje. Geniet naast het gerecht ook van een Indonesische virgin cocktail die je erbij krijgt:

  • Es Cendol: Onze natuur ogende ‘Tjendol’ bestaat onder andere uit frisse kokosmelk, bruine palmsuiker, zachtaardige jackfruit, groene pandan bladeren voor de sier en om het af te maken lekker véél ijs! Zet je schrap voor een verrassende smaakexplosie.
  • Es Bali Exotic: Verfris jezelf met onze Es Bali Exotic! Klinkt spannend he? Schrik echter niet, want deze combi van watermeloen, huisgemaakte frambozensiroop en citroen is heerlijk verfrissend tijdens de zomerse dagen.
  • Es Shanghai: Eentje om zeker een keer te proeven. Deze frisse combi van onder andere smaakvolle jackfruit en zoete kokosnootmelk is namelijk een favoriet bij veel onze gasten!

Voor de Sate Kambing of Otak Otak Tenggiri Goreng met één van de bovengenoemde virgin cocktails betaal je met deze actie €12.50. Ben jij van plan om hiervan te profiteren en je te laten verrassen? Bekijk onze zomeractie poster.

Wij zijn enorm blij dat we jou en je gezelschap kunnen voorzien van onze zomeractie in ons restaurant. Uiteraard houden we hierbij rekening met de COVID-19 voorwaarden die aansluitend van toepassing zijn. Lees er hier meer over.

Ook benieuw naar onze andere Indonesische gerechten? Bekijk dan ons menu. Bij vragen/opmerkingen, kun je te allen tijde contact met ons op nemen. Als je direct wilt reserveren, kan dat online (reserveer hier) of bel ons op 070 412 61 33! Liever gebruik maken van onze bezorgdienst, dan kan natuurlijk ook nog. Hou je goed en be safe. Sampai jumpa! – Liefs, team Kopi Kopi