Voorjaarsactie 2020

Voorjaarsvakantie Actie | 2020

Ouders, opa’s en oma’s, broer en zussen opgelet! De voorjaarsvakantie dit jaar in Den Haag en omstreken is van 24 februari t/m 28 februari 2020. Wat te doen in deze vakantie… Wellicht gezellig Indonesisch eten in Den Haag centrum met de familie? Als jou dat een goed idee lijkt, dan is onze voorjaarsvakantie actie (looptijd: 22 – 29 februari 2020) zeker interessant! Hieronder lees je er alles over.

Na een liefdevolle Valentijnsweek met onze populaire Valentijnsspecial, gaan we nu heerlijk door met niet één, maar twee speciale voorjaarsschotels . Geniet tegen actieprijzen van onze Nasi Kuning Special en/of Lontong Sayur. Diverse Indonesische smaken op het bord om (nog meer) in de voorjaarsstemming te komen en je stiekempjes al te verheugen op de lente.

Voorjaarsvakantie actie 1: Nasi Kuning Special

Allereerst serveren wij in de voorjaarsvakantie onze Nasi Kuning Special: van de welbekende gele rijst met kokos en Ayam Suwir (geraspte kip in kokossaus) tot aan Indonesische aardappelkoek en Sambal Goreng Kentang Udang Pete (hete garnalen met pete bonen).

Voorjaarsvakantie actie 2: Lontong Sayur

Daarnaast kun je tijdens de voorjaarsvakantie, zowel alleen als met de hele familie, smakelijk genieten van onze Lontong Sayur. Binnen deze schotel verwennen we je onder andere met natuurlijk de blokjes witte rijst, Tempe Cabe Ijo (zoete, pittige gefrituurde tempe met groene peper) en Tofu met pete bonen in kokossaus. Zie hieronder een overzicht van beide schotels, inclusief de bijbehorende gerechten en prijzen. Wij proeven de lente al!

Meer informatie en/of ONLINE RESERVEREN

En?… Al zin om tijdens de voorjaarsvakantie in het centrum van Den Haag samen met je gezelschap voordelig te genieten van verschillende Indonesische voorjaarsschotels? Zo ja, bestel dan tijdens jouw bezoek onze voorjaarsschotels (looptijd: 22 – 29 februari 2020) ! Meer informatie en/of reserveren? Bekijk dan eventueel ons menu voor al onze gerechten, neem online contact met ons op of reserveer direct een tafeltje online!

Wij verwelkomen jou en je gezelschap in ieder geval graag tijdens de voorjaarsvakantie! Sampai jumpa! – Team Kopi Kopi