Kopi-Kopi-Valentijnsmenu-2020

Valentijnsdiner in hartje Den Haag

Valentijnsdag 2020 staat weer voor de deur. Wie is jouw Valentijn en heb jij al plannen? Wij hebben wellicht iets leuks en lekkers voor je: een compleet, authentiek Indonesisch driegangenmenu. Niet alleen op Valentijnsdag zelf, maar de gehele week van 10 t/m 15 februari. Lees hieronder hoe wij jullie wellicht kunnen verrassen met onze Indonesische gerechten!


Liefde voor jouw Valentijn én voor Indonesisch eten, dan is een speciaal driegangenmenu in ons knusse restaurant in hartje Den Haag een ontzettend geschikt uitje om samen smakelijk de liefde te vieren.

Begin de liefde te vieren met onze classic Soto Ayam! Een typisch Indonesisch soepje als starter binnen ons driegangen Valentijnsmenu. Vervolgens serveren wij jullie ons hoofdgerecht: van Nasi/Bami Goreng en Ayam Garing tot aan Sate Ayam en Sambal Goreng Telor. Sluit als laatst jouw Valentijnsdiner smakelijk af met Indonesische virgin cocktails en zoetigheid. Bekijk hieronder het complete Valentijnsmenu.

Mocht je nog vragen en/of meer info willen over onze Valentijnsmenu actie, neem dan contact met ons op of reserveer direct jullie Valentijnsmomentje. Natuurlijk kun je ook ons gebruikelijke menu bekijken. It’s all about love! Sampai jumpa!