Kopi Kopi’s Indonesisch kerstmenu

Geschatte leestijd: 2 minuten

Trek in Indonesisch eten tijdens de Kerstdagen? Kopi Kopi heeft voor alle liefhebbers een Indonesisch kerstmenu (Natal menu) samengesteld! Diverse, traditionele Indonesische gerechten: van Nasi/Bami en Rendang tot aan Gado-Gado, Sate Ayam en heerlijke Indonesische zoetigheden. Een Indonesisch genot voor jou en je gezelschap tijdens de Kerst. Afhalen en bezorgen (t/m 17:00 25 december 2021) zijn beide mogelijk! Heb jij zin om tijdens de gezelligste periode van het jaar te genieten van Indonesisch eten? Zie hieronder het Natal menu:

Indonesisch kerstmenu bestellen

Bestel uiterlijk 24 december via +316 382 900 94 / 070 412 61 33 (bereikbaar: ma – za v.a. 15:00 uur) of via de reserveer-pagina. Afhalen en bezorgen (t/m 17:00 25 december 2021) zijn beide mogelijk!

Bij vragen en/of opmerkingen zijn we ook bereikbaar op de bovengenoemde telefoonnummers. Fijne dagen alvast en sampai jumpa! – Team Kopi Kopi