kopi kopi kerstcadeau

Kopi Kopi Kerstcadeau

Heb jij je kerstcadeaus al in huis? Misschien is onze waardebon wel het geschikte geschenk. Je ontvangt ‘m digitaal of per post. Bestel hier de Kopi Kopi waardebon!

Kopi Kopi cadeaubon tijdens de Kerst

COVID-19 maatregelen & aangepaste openingstijden

Wij zijn blij dat we ondanks alles vooralsnog de mogelijkheid hebben om je te voorzien van jouw Indonesisch lievelingseten. Lees hier hoe we tijdens de COVID-19 periode te werk gaan en hoe je gebruik kan maken van zowel onze afhaal- als bezorgdienst.

Overigens hanteren we tijdens en rondom de feestdagen aangepaste (openings)tijden. Zo zijn we gesloten op de volgende dagen:

  • 24, 25 en 26 december 2020
  • 31 december 2020
  • 1 en 2 januari 2021

Bekijk ter voorbereiding alvast ons menu, neem vervolgens telefonisch contact met ons op via +316 382 900 94 / 070 412 61 33 (bereikbaar: ma – za v.a. 15.00 uur) en geniet voor je het weet van authentiek Indonesisch eten. Houd je goed, fijne dagen alvast en sampai jumpa! – Team Kopi Kopi