take away delivery

COVID-19 update

Geschatte leestijd: 4 minuten

Ook in deze (covid)tijd kun je uiteraard van jouw Indonesische lievelingsgerechten genieten. Op ma-za (15:00-20:00 uur) staan wij voor je klaar. Maak gebruik van onze afhaal-/bezorgdienst (15:00 – 20:00 uur). We hopen dat je later in het jaar ook weer bij ons binnen kunt genieten. In alle gevallen houden we rekening met de COVID-19 maatregelen. Lees meer over onze aanpak, de extra maatregelen en informatie voor jou als gast hieronder. Overigens, voordat je verder leest, geven we graag het volgende mee: let op jezelf/elkaar en laten we blijven genieten van wat nog allemaal wel kan! Liefs, team Kopi Kopi.

Algemeen

 • Openingstijden: Ma-za | Afhaal-/bezorgdienst: 15:00-20:00 uur | Eat In: nog niet mogelijk
 • Telefonisch Bereikbaarheid: ma-za vanaf 14:00 uur via +316 382 900 94 / 070 412 61 33
 • Eat-in (binnen en op ons terras)
  • Reserveer het liefst vooraf. Telefonisch of via onze reserveer-pagina. Bekijk ter voorbereiding alvast ons menu.
  • Vanaf 25 september 2021 volgen wij de maatregel dat iedereen van 13 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs moet laten zien om te bewijzen dat je gevaccineerd of negatief getest bent. Alleen dan kunnen wij je toegang verlenen tot het restaurant.
  • Betalen: het liefst contactloos betalen of betalen met pin.
 • Take Away
  • Geef jouw bestelling het liefst zo vroeg mogelijk telefonisch door. Bekijk ter voorbereiding alvast ons menu.
  • Wij geven je telefonisch een tijd mee, zodat de kans het grootst is dat je op de afgesproken tijd jouw bestelde Indonesische eten meekrijgt.
  • Afhalen in ons restaurant zonder voorafgaand (telefonisch) contact is uiteraard ook mogelijk.
  • Wij raden uit voorzorg aan om het eten koud mee te nemen op het moment van afhalen. Geen magnetron op de plek waar je gaat eten? Laat het ons tijdens de telefonische bestelling weten, wij warmen het dan alsnog voor je op.
  • Betalen: het liefst contactloos betalen of betalen met pin.
 • Delivery
  • Je bevindt je tijdens het bestelproces op een adres rondom Den Haag Centrum. Telefonisch geven wij definitief aan of de bestelling mogelijk is of niet.
  • Bestelwaarde: minimaal €16.00 (excl. €2.00* bezorgkosten).
  • Betalen bij delivery: middels een Tikkie / online betaal verzoek via de telefoon.
  • Ook is delivery via UberEats mogelijk. Lees er hier meer over!
 • Cadeaubon
  • Je ontvangt ‘m digitaal of per post.

*in Den Haag centrum. Daarbuiten een meerprijs.

Aansluitende maatregelen & opmerkingen

Tijdens het afhalen van jouw Indonesisch eten nemen wij ook de volgende extra maatregelen:

 • Wij focussen ons te allen tijde op de benodigde hygiëne: extra wassen van de handen, het gebruik van handschoenen, het regelmatig reinigen van de deurgrepen/ het pinapparaat en het aanbieden van ontsmettende handdoekjes en desinfecterende gel aan gasten. Alvast bedankt voor je geduld wanneer een bestelling iets meer tijd in beslag neemt dan normaal.
 • Personeel met enige vorm van lagere weerstand / verminderde gezondheid (vb. lichte verkoudheid) werkt uiteraard niet.
Kopi Kopi 1 jaar
Bedankt voor jullie support! – Liefs, Debby & Dea

BESTEL TELEFONISCH & bedankt voor je begrip

Wij zijn dankbaar dat we ondanks de huidige beperkingen vooralsnog de mogelijkheid hebben om jouw (en je gezelschap) te voorzien van Indonesisch gerechten. Ook waarderen we het ter zeerste als je bovenstaande maatregelen in gedachte houdt.

Bekijk ter voorbereiding alvast ons menu, neem telefonisch contact met ons op via +316 382 900 94 / 070 412 61 33 (bereikbaar: ma – za v.a. 14.00 uur) en/of reserveer hier direct jouw plekje binnen of op ons terras. Geniet voor je het weet van authentiek Indonesisch eten. Houd je goed, sampai jumpa! – Team Kopi Kopi