vegetarisch-eten-den-haag

Vegetarisch eten in Den Haag

Het is de week zonder vlees! Ben jij vegetarisch of wil je het een keer afwisselen? Wij serveren een ruime selectie aan gerechten zonder vlees, waaronder Gado Gado en vegetarische sate tot aan een complete vegetarische rijsttafel. Ben jij bekend met onze vegetarische gerechten? Lees er hieronder meer over en wellicht eet jij binnenkort heerlijk Indonesisch, op z’n vegetarisch midden in Den Haag centrum!

Vegetarische gerechten op het nieuwe menu

Vanaf begin dit jaar besteden wij al extra aandacht aan vegetarische gerechten. Denk aan onze Vega Sate, Rames Vega en Sambal Goreng Terong (pittige aubergine). Naast losse gerechten kan er ook genoten worden van een compleet vegetarische rijsttafel en diverse vegetarische schotels! Al onze vegetarische gerechten worden op ons menu aangegeven aan de hand van een groen icoontje.

Indonesisch en vegetarisch

Tegelijkertijd Indonesisch als vegetarisch eten in Den Haag centrum kan dus onder andere in ons knusse Indonesisch restaurant. Geniet bijvoorbeeld van onze Gado Gado, een Indonesisch groentegerecht geassisteerd door witte rijst of lontong. Bij veel Indonesische eet liefhebbers een favoriet! Ben jij van plan om met een heel gezelschap vegetarisch te genieten, dan lijkt het ons een goed idee om onze compleet vegetarische rijsttafel te bestellen. Diverse Indonesische smaken voor heel de familie én dus allemaal vegetarisch. Verder kun je natuurlijk ook nog genieten van onze verlengde voorjaarsactie: Lontong Sayur. Binnen deze schotel verwennen we je onder andere met natuurlijk de blokjes witte rijst, Tempe Cabe Ijo (zoete, pittige gefrituurde tempe met groene peper) en Tofu met pete bonen in kokossaus. Wat lijkt jou het lekkerst? Zie de gerechten hieronder!

Meer informatie en/of ONLINE RESERVEREN

Kom jij in de periode van 9 – 14 maart vegetarisch eten in Den Haag centrum? Zo ja, dan ontvangen we je graag in ons knusse Indonesisch restaurant en lichten we met alle liefde onze vegetarische opties toe. Zelf alvast een blik werpen op al onze vegetarische gerechten en/of direct een tafeltje reserveren? Bekijk dan ons menu, neem online contact met ons op of reserveer direct online!

Wij verwelkomen jou en je gezelschap in ieder geval graag tijdens de week zonder vlees! Sampai jumpa! – Team Kopi Kopi