kopi-kopi-2-jaar

Kopi Kopi 2 jaar & trakteert

721 dagen, 104 weken, 24 maanden en talloze gezellige gasten verder vieren wij ons 2-jarig bestaan! Allemaal ontzettend bedankt voor jullie bezoek, lieve woorden en opbouwende feedback. Wij trakteren jullie de eerste week van maart daarom graag met onze gluten-free Wingko Babat en Getuk Singkong (keuze uit gluten-free ice cream)! Vier jij het met ons mee? Hieronder lees je meer over de traktatie.

Wij, Debby & Dea, trakteren jou in de eerste week van maart graag op Wingko Babat en Getuk Singkong (all gluten-free). Weten jullie wat voor gerechten dit zijn?

Traktatie 1: Wingko Babat

Debby trakteert jou in de eerste week van maart graag op Wingko Babat, een Indonesische kokos lekkernij, met frisse icecream en aardbei (all gluten-free). Lijkt dit jou wat of ga je toch liever voor traktatie 2: Getuk Singkong

Traktatie 2: Getuk Singkong

Dea trakteert jou in de eerste week van maart graag op Getuk Singkong, een Indonesische cassava cake lekkernij, met frisse icecream en aardbei (all gluten-free). Gaat hier jouw voorkeur naar uit?

Meer informatie en/of ONLINE RESERVEREN

En?… Vier jij ons 2-jarig bestaan met ons mee? Zo ja, kom dan gezellig langs tussen 2 en 7 maart 2020! Interesse in ons eten en/of een reservering? Bekijk dan ons menu voor al onze gerechten, neem online contact met ons op of reserveer direct een tafeltje online!

Wij verwelkomen jou en je gezelschap in ieder geval graag tijdens onze verjaardagsweek! Sampai jumpa! – Team Kopi Kopi