indonesisch-menu

Nieuw Indonesisch menu

Nieuw jaar, nieuw Indonesisch menu! Naast onze huidige selectie aan Indonesische gerechten, verrassen we jou zo nu en dan ook graag met andere Indonesische smaken. Op basis van de vraag van onze gasten en eigen inzichten, hebben we nieuwe gerechten aan ons menu toegevoegd. Hieronder lees je er meer over!


Vanaf heden kun je genieten van meer Indonesische gerechten in ons knusse Indonesisch restaurant. Van Vega Sate en Tongseng Kambing tot aan Ikar Acar Kuning en Tempe Kering, stuk voor stuk heerlijke toevoegingen op het nieuw Indonesisch menu👌.

Vegetarische gerechten

Zoals je leest hebben we dit keer ook extra aandacht besteed aan vegetarische gerechten, waaronder Vega Sate, Rames Vega en Sambal Goreng Terong (pittige aubergine). Bovendien kun jij samen met je gezelschap nu ook genieten van een complete vegetarische rijsttafel! Overigens wordt op de nieuwe Indonesische kaart aan de hand van een groen icoontje duidelijk aangegeven welke gerechten vegetarisch zijn.

Indonesische soep-, vlees- en visgerechten

Naast de focus op vegetarische gerechten, hebben we ook soep-, vlees – en visgerechten toegevoegd: van Tongseng Sapi (rundvleessoep) en Sambal Goreng Daging Pete (hete, gebakken rundvlees met pete bonen en verse rode peper) tot aan Ikan Acar Kuning (zoetzure makreel vis) en Ayam Semur Betawi (zoete kippendij met kecapsaus).

Indonesische bijgerechten

Ook staan nu alle bijgerechten duidelijk op de nieuwe kaart vermeld en hebben we voor de snelle trek een aantal snacks toegevoegd. Denk hierbij aan pastei (zowel kip als vega) Indonesische kroket en Dadar Gulung (Indonesische zoete pannenkoek gevuld met geraspte kokos in gula jawa).

100% Halal

Overigens, goed om te weten is dat ons vlees 100% halal is. Daarbij zijn we in het bezit van een halalcertificaat (te zien in ons restaurant).

Mocht je nog vragen en/of meer info willen over ons nieuwe Indonesisch menu, neem dan contact met ons op. Natuurlijk kun je ook direct het menu online bekijken, om alvast wat inspiratie op te doen voordat je langskomt. Succes en wellicht tot gauw!