Studenten korting

De zomervakantie is een tijdje voorbij, het Sinterklaas snoepgoed staat in de schappen en de meesten van ons zijn alweer lekker aan het werk en/of hard aan het studeren op school. Ook willen we je eraan herinneren dat je zoals altijd kunt genieten van onze studentenkorting in Den Haag, áls je in het bezit bent van een persoonlijke schoolpas. Hieronder lees je er meer over!


Back to school! Ben jij net als Dea, Citi en Kenny (zie afbeeldingen hieronder) een student? Of is jouw kind een student? Maak dan op vertoon van een naamsgebonden studentenpas gebruik van onze 10% studentenkorting! Lees de onderstaande verhalen om erachter te komen wat de lievelingssnacks zijn van deze (ex) studenten-toppers.

STUDENTENKORTING IN DEN HAAG

Dea: Dea volgde een internationale opleiding op het gebied van communicatie. Haar studiegenoten van toen hebben inmiddels kennisgemaakt met haar favoriete Indonesische snack: lumpia! Zij vertellen het weer door aan vrienden die nog steeds een studie volgen. Ken jij ook iemand die net als Dea een opleiding doet? Zo ja, dan kunnen ze genieten van Kopi Kopi’s 10% studentenkorting!

Kenny: Kenny studeerde zich erop los op het gebied van digital marketing. Tijdens zijn studie in Den Haag en tussen al het hersengekraak door, maakte hij graag tijd vrij voor zijn lievelingsgerecht: Saté Ayam! En die 10% studentenkorting, dat was mooi meegenomen! Voor hem zit zijn studententijd erop, maar geniet zijn zusje nog zeker van de korting!

Citi: Citi studeert om de hoek van ons knusse Indonesisch restaurant, vlakbij het Haagsche Plein! Regelmatig komt ze naar ons eethuis om de huisgemaakte spekkoek te halen😊. En dat natuurlijk met 10% studentenkorting!

Dea, Kenny en Citi zijn inmiddels weer drukjes op werk en school. Mocht je nog vragen en/of meer info willen over onze studentenkorting actie, bekijk dan onze actie pagina of neem contact met ons op. Natuurlijk kun je ook direct ons menu bekijken, om alvast wat inspiratie op te doen voor je aankomende bestelling. Succes met werk/school en sampai jumpa!