onderneem vandaag

Interview met Onderneem Vandaag

Onderneem Vandaag kwam gezellig bij ons langs om het te hebben over onder andere waar Kopi Kopi voor staat en hoe we op eigen kracht hebben gewerkt aan het vergroten van onze naamsbekendheid als startende onderneming.

Zo hebben we het er over dat we altijd al de ambitie hebben gehad om een onderneming te beginnen binnen de horecabranche en geven we in het interview aan waar Kopi Kopi voor staat, oftewel wat we onze gasten willen meegeven. Ook komt naar voren waar jij de komende zomerperiode van kunt genieten in ons knusse Indonesisch restaurant en hoe wij het afgelopen jaar hebben gewerkt aan onze naamsbekendheid.

Wij zijn benieuwd in hoeverre jij met ons bekend bent en wat jij natuurlijk van ons verhaal in het artikel vindt. Laat het ons eventueel weten tijdens een bezoekje aan ons restaurant. Wij gaan hoe dan ook lekker door in 2019!

Benieuwd naar ons eten, team en laatste acties? Dan is het misschien verstandig om ook onze Facebook, Instagram en/of TripAdvisor pagina in de gaten te houden. Zo hebben we bijvoorbeeld een voordelig 3-gangemenu als voorjaarsactie en houden we je op social media wekelijks up to date. Sampai jumpa!