Kopi Kopi Team Maart

Zomertijd met Kopi Kopi

De zomertijd is weer ingegaan en dat betekent T-shirt tijd! Toch? Om eerlijk te zijn is dit in de Nederlandse zomer niet altijd het geval, maar het gaat om het idee… Ons team is in ieder geval helemaal klaar voor de warmere periode met onder andere nieuwe T-shirts. Lees hieronder wat ons team van het nieuwe werktenue vindt en wat je van ons knusse Indonesisch restaurant aan lekkers kan verwachten in de zomer!

Onze Nederlandse Indonesische kenner Maurits vindt werken bij Kopi Kopi in een T-shirt simpelweg top: ” Weer of geen weer, mooi of minder weer, als ik het aan het werk ben, voel ik me het meest fijn in een comfortabele T-shirt! Ik ben er dus helemaal blij mee!”.

Maurits | Bediening Medewerker

Debby sluit zich daarbij aan: ” Ja, tijdens het werk in de keuken voel ik me al zo ingepakt met bijvoorbeeld een haarband en handschoenen. Dit doe ik vanwege de hygiëne, maar is het daarom zo prettig als ik onder m’n schort een makkelijk T-shirtje aan heb. Zelfs na al het geknoei, vind ik ‘m bovendien nog steeds prachtig, haha!”.

Debby | Eigenaresse & Kok

Ook Dea zit aan het eind van haar werkdag, na het helpen met afwassen, helemaal onder de Indonesische restjes. Hoe dan ook, ook zij is ontzettend blij met de T-shirtjes: ”Naast dat ik ons tenue vanwege het Indonesische karakter erg mooi vind, is het ook zo dat de T-shirtjes van een familielid uit Indonesië komen, die haar eigen kledinglijn heeft. Zo supporten wij haar en zij ons! Dat is toch geweldig?”.

Dea | Medewerker Bediening

INDONESISCH ETEN IN DE ZOMERTIJD

Heel leuk onze zomeroutfits, maar wat kan je voor lekkers in ons Indonesische restaurant verwachten deze zomer? Om je te inspireren benoemen we hieronder een aantal Indonesische lekkernijen.

  • Sate: Wie kent het niet? Heerlijk voor tussendoor met een verfrissend drankje erbij of als je in ons restaurant wilt bijkomen na al het shopgeweld in het centrum van Den Haag. Bij ons kun je terecht voor Sate Ayam (kip) en Sate Kambing (geit). En natuurlijk eventueel met onze huisgemaakte pindasaus.
  • Rames schotel: Heb je iets meer trek dan alleen een tussendoortje, dan kun je kiezen uit onze Rames schotels. Verschillende gerechten en smaken stemmen elkaar op één bord perfect af en zorgen ervoor dat jij voldoende bouwstoffen binnen krijgt tijdens de warmere dragen.
  • Virgin Cocktails: onze non-alcoholische cocktails serveren wij het gehele jaar door, maar zijn zoals je misschien al verwacht het meest geschikt voor de zomer! Laat je verrassen met cocktails die onder andere verrijkt zijn met verse avocado en kleurrijke jackfruit tot aan zachte kokosmelk en frisse citroengras.
  • Ben je nou écht in een sterke eetbui en wil je je volledig laten verwennen met alles wat wij te bieden hebben op het gebied van de Indonesische cuisine, ga dan voor onze voorjaarsactie! Bestaand uit een compleet 3-gangenmenu: van een soepje en de bovengenoemde virgin cocktails tot aan een uitgebreide rijsttafel en Indonesische lekkernijen als spekkoek.

Waar ga jij denk je voor tijdens de zomertijd? Handig is het misschien om ons menu te bekijken, zodat je direct weet wat de mogelijkheden zijn als je met jouw gezelschap of alleen gezellig bij ons langskomt. Ook is het verstandig om onze acties te bekijken (studentenkorting, De Hofpas). Wellicht kun jij hiervan profiteren.

We verwelkomen je in ieder geval graag en wensen je alvast een fijne zomer toe! Hoe wij de zomer vieren, kun je zien op Facebook, Instagram en/of TripAdvisor? Hopelijk tot gauw!