Kopi Kopi 1 jaar

Kopi Kopi 1 jaar. Bedankt!

Ons knusse Indonesisch restaurant Kopi Kopi bestaat met ons als eigenaar inmiddels alweer 1 jaar! Om eerlijk te zijn, hebben we niet echt de tijd genomen om dit te vieren en is dit bovendien ook nog eens aan ons voorbij gevlogen. Wél willen we jou als gast ontzettend bedanken voor jouw liefde voor Kopi Kopi. Zonder jou hadden we er niet zo veel van kunnen genieten als we nu doen!

Van de leuke praatjes met vaste gasten en het mogen verwelkomen van nieuwe gasten tot aan de gezelligheid met het team en al met al de aangename gezelligheid in onze informele setting. Dag in dag uit maken we dergelijke momenten mee en beseffen we ons heel goed dat dit bijzonder is. Althans voor ons…

Met dat gezegd te hebben, is het na een jaar tijd misschien wel leuk om meer over onze band met Kopi Kopi te vertellen. Bij deze! Lees hieronder hoe wij, moeder en dochter, denken over Kopi Kopi, waar we voor willen staan en hoe wij dat invullen.

DEBBY OVER KOPI KOPI 1 JAAR

Op een ongedwongen manier mensen zien genieten van het eten en elkaar. Dat vind ik geweldig om te zien én om te horen, haha! Waarom horen? Omdat ik vaak onze Indonesische gerechten aan het voorbereiden ben in de keuken, terwijl ik luister naar al het positieve geroezemoes, afkomend van het zitgedeelte. En op een manier doet dat me onder andere denken aan Indonesië, waar ik oorspronkelijk vandaan kom. Daar is eten en gezelligheid zo sterk met elkaar verbonden en dat hoor ik dan terug. Daar word ik oprecht zo blij van! Trouwens, over Indonesië gesproken, naast dat we onze gasten willen laten genieten van authentiek en smaakvol Indonesisch eten, willen we er ook voor zorgen dat ze zich op hun gemak voelen. Aan de hand van onze setting en service willen we ze via Kopi Kopi bekend laten maken een stukje Indonesische gastvrijheid. Ook dat bieden we ze graag.” Debby – Eigenaar & Kok

Kopi Kopi 1 jaar
Debby – Eigenaar Kopi Kopi & Kok

DEA OVER KOPI KOPI 1 JAAR

”Mensen gewoonweg een leuke tijd laten beleven, informeel en smaakvol. Voor Kopi Kopi is dat gewoon goud! Dat is iets waar heel het team achter staat en wat wij vinden kloppen voor Kopi Kopi. Wil je fancy dineren of high-end uit eten gaan, dan is Kopi Kopi bijvoorbeeld niet ’the place to be’. En dat vinden wij ook niet erg, want daar zijn genoeg andere type Indonesische restaurants voor. Wij richten ons meer op het informele, relaxte en bijna ‘buurthuis’ gevoel. Niet alleen wij vinden dit idee leuk, maar ook onze gasten lijken dit meer dan prettig te vinden. Vaak krijgen we namelijk te horen dat onze plek warm aanvoelt, fijn voelt om te zijn, als een goede ontmoetingsplek dient, zowel voor persoonlijke- als zakelijke relaties, en een plek is waar gasten zich op hun gemak voelen. En dát is voor ons natuurlijk het állerbelangrijkste: de herinnering die onze gasten over houden aan het bezoeken van ons knusse Indonesisch restaurant.” Dea – Medewerker Bediening

Dea Mederwerke Bediening
Dea – Medewerker Bediening

Nu je weet hoe wij erin staan, zijn we benieuwd in hoeverre jij dit ziet terugkomen of zo voelt. Zowel in ons restaurant als online via onze social media kanalen (Facebook, Instagram, TripAdvisor). Schroom niet om ons feedback te geven, van het eten en service tot aan onze setting en communicatie. Wij zijn altijd benieuwd naar de mening van onze gasten en hoe we op basis hiervan de ervaring voor (toekomstige) gasten kunnen verbeteren!

Bij deze nogmaals bedankt en mochten je familie, vrienden, collega’s en/of kennissen kennen, die wellicht graag in een knus restaurant als Kopi Kopi willen genieten van Indonesisch eten, spread the word of kom gezellig samen langs! Op de Over Ons pagina vertellen we ook wat over onszelf en wat we aanbieden. We verwelkomen jullie in ieder geval graag! Sampai jumpa! – Team Kopi Kopi