Kerst in Den Haag

Kerst in Den Haag én bij Kopi Kopi

VIER KERST IN DEN HAAG

Kerst in Den Haag komt alweer om de hoek kijken, zo ook in ons knusse Indonesisch restaurant. Lees hieronder wat er allemaal rond de feestdagen valt te bewonderen in Den Haag en kom er achter wat onze aangepaste openingstijden zijn rondom kerst en de jaarwisseling. Van al die kerstpret krijg je natuurlijk wel de nodige trek…

HET WEER TIJDENS KERST IN DEN HAAG

Allereerst zijn wij net als jij ontzettend benieuwd of we een witte kerst in Den Haag krijgen. Zonder je lang in spanning te laten wachten, is het antwoord: nee… De éne vindt het meer dan prima zo, de ander baalt dat we tijdens de kerstdagen helaas niet kunnen genieten van een dikke laag sneeuw buiten de deur. Voorafgaand kerst krijgen we donkere dagen, waarbij de zon niet al te veel van zich laat spreken. Op beide kerstdagen valt het qua temperatuur ontzettend mee (10 tot 12 graden), maar gaat dit wel gepaard met rijs en regenachtig weer. Hoe dan ook, een gezellig samenzijn tijdens kerst creëer je zelf. Vind je ook niet?

Kerst in Den Haag

ROYAL CHRISTMAS FAIR

Weer of geen weer, heb jij al kerst in Den Haag gevierd tijdens onder andere de Royal Christmas Fair. Dit vindt zich plaats in het gezellige Lange Voorhout! Van De Kerstmannen band en een foto met de kerstman tot aan een voorbijlopende Grinch en tientalle kerstkraampjes waar jij kan genieten van heerlijke hapjes, drankjes en kerstaccessoires. Hou er wel rekening mee dat de fair tot en met zondag 23 december 2018 is geopend, dagelijks van 12.00 uur tot 21.00 uur.

GROOT KERSTCIRCUS DEN HAAG

Naast de fair is er ook de mogelijkheid om Kerst in Den Haag te vieren door een bezoek te brengen aan de 20e editie van de Groot Kerstcircus in Den Haag. Deze behoort tot de oudste Kerstcircussen in Nederland. Een spectaculaire familievoorstelling met tal van uniek circus acts: van traditionele circus act en onvergetelijke clowns tot aan adembenemende acrobatiek en lachwekkende comedy. Het Groot Kerstcircus in Den haag vindt plaats op het Malieveld van 22 december 2018 tot en met 6 januari 2019.

COOL EVENT SCHEVENINGEN

Verder kun je ook in Scheveningen langs om Kerst in Den Haag te vieren. Di kan bij het Cool Event! Tijdens deze 12e editie kan er weer pret worden beleefd met het (disco)schaatsen, verwarmde terrassen, winterse dranken en gerechten, ice glijpret op de Roetsjbaan en verbazingwekkende ijssculpturen expositie. Bij de expositie wordt een op fantasie gebaseerde wereld die zich afspeelt in de 19e eeuw tentoongesteld. Wellicht herken je dit thema wel uit bekende films als Hugo, Fantastic Beasts, The Golden Compass en Alice in wonderland. Ben je nou een koukleum, maar lijkt het je super leuk om te gaan? Kleed je dan wel warm aan, want het is maar liefst -15°C in het gekoelde deel van de tent! Tot en met 13 januari 2019 is er de mogelijkheid om een bezoekje te brengen aan het Cool Event.

Zie om nog meer in de kerststemming te komen? Bekijk dan ook de fotorapportage van Kerst in Den Haag. Komen deze plekken jouw bekend voor?

INDONESISCH ETEN IN DEN HAAG RONDOM DE FEESTDAGEN

Kerst bij Kopi Kopi

Van al die pret krijg je natuurlijk ook enorme trek. In een to-go snack of toch in iets steviger. Midden in het centrum van Den Haag vind je ons knusse Indonesisch restaurant. Hier kun je terecht voor Indonesische snacks als loempia’s en satés tot aan complete Indonesische schotels en rijsttafels. Bovendien zijn ook wij natuurlijk al volledig in kerstsferen: ons kerstboompje staat, de kerstkleedjes liggen op tafel en ons team kijkt er al helemaal naar uit! Kom jij de komende periode zowel gezellig bij ons Indonesisch eten in Den Haag als simpelweg samen genieten van de feestperiode tijdens de kerstvakantie? Wij verwelkomen je graag bij Kopi Kopi. Let hierbij wel op onze aangepaste openingstijden. Zie deze hieronder:

  • 24 december (Kerstavond): 12.00 – 18.00 uur
  • 25 december (1e Kerstdag): gesloten
  • 26 december (2e Kerstdag): 16.00 – 20.00 uur
  • 31 december (Oudejaarsdag): 12.00 – 18.00 uur
  • 1 januari 2019 (Nieuwjaarsdag): gesloten

Bekijk overigens ook ons menu voor onze Indonesische lekkernijen en gerechten en/of maak alvast een reservering. Als laatst wensen wij jullie natuurlijk alvast fijne feestdagen en een gelukkig, smaakvol 2019!