Kopi Kopi 2

Kopi Kopi Website LIVE | Indonesisch eten in Den Haag

Onze website heeft een  complete make-over gehad en is vanaf heden live! Hier vind je allereerst ons menu voor ons Indonesisch eten in hartje Den Haag. Ook heb je de mogelijkheid om meer over ons te weten te komen, onze cateringmogelijkheden te bekijken, vragen te stellen, op de hoogte te blijven met onze laatste nieuwtjes en natuurlijk een reservering te maken voor jou en je gezelschap!

INDONESISCH RESTAURANT IN DEN HAAG

Indonesisch Den Haag

Maar wie zijn wij eigenlijk en waar staat Kopi Kopi voor? We vertellen het je meteen. Wij zijn een Indonesisch restaurant, toko en/of eethuis. Hoe je het ook noemt… het belangrijkste is dat we midden in het centrum van het sfeervolle Den Haag authentieke, Indonesische gerechten bereiden waar onze gasten van kunnen genieten.

”…een stukje van ons moederland midden in Den Haag laten ervaren aan onze gasten.”

Niet alleen willen we je kennis laten maken met onze Indonesische smaken, maar subtiel ook meteen al met onze Indonesische afkomst. Naast smaakvolle gerechten staan ook gastvrijheid en gezelligheid hoog bij ons in het vaandel. Zo vinden wij namelijk dat je je prettig en op je gemak hoort te voelen tijdens een bezoek aan ons knusse restaurant.

Al met al, aan de hand van onze Indonesische roots willen we onze gasten op een aangename manier een stukje van ons moederland midden in Den Haag laten ervaren. Daar gaan we voor!

INDONESISCHE CATERING DOEN WE OOK

Wil je dat stukje Indonesië meenemen naar familie, vrienden en/of collega’s? Daar kunnen we ook voor zorgen! Niet kun je namelijk alleen gezellig bij ons plaatsnemen, maar kun je ook jouw Indonesische eten in Den Haag afhalen. Bovendien verzorgen wij ook Indonesische catering in Den Haag en omstreken. Van bescheiden etentjes met familie, vrienden en/of kennissen tot aan bedrijfs- of trouwfeesten, wij kunnen jou en je gezelschap verzekeren  van voldoende en smaakvol Indonesisch eten in Den Haag en omstreken. Heb jij wellicht al plannen om binnenkort een gelegenheid te organiseren waarbij Indonesisch eten niet mag ontbreken? Laat het ons weten! Voor meer info over onze cateringmogelijkheden bekijk je onze catering pagina.

INDONESISCH ETEN IN DEN HAAG VOOR IEDEREEN

Indonesisch eten den haag

Nu willen we je in dit nieuwtje je niet te veel pushen om per sé bij ons te komen eten en/of ons jouw Indonesische catering te laten verzorgen. We willen simpelweg duidelijk maken dat (als je het ons vraagt) Indonesisch eten voor alles en iedereen is, jong en oud! Zo geven we studentenkorting, zijn we aangesloten bij het Hofpas initiatief en hanteren we een stempelkaart (actie)! Bekijk onze actie pagina voor meer info over onze kortingsacties. Bekijk daar of jij in aanmerking komt voor één van onze kortingen!

INDONESISCH ETEN NIEUWTJES

Graag melden we ook dat we je met onze nieuwberichtjes volledig op de hoogte houden over Kopi Kopi. Van onder andere ons restaurant en het team tot aan de Indonesische keuken en overige nieuwtjes. Verder kun je ons in de gaten houden op social media: Facebook, Instagram en TripAdvisor. Zo ontgaat jou niets over Kopi Kopi!

Wij zijn hartstikke benieuwd wat je van onze vernieuwde website vindt en hoe je überhaupt over Kopi Kopi denkt. Bovendien hopen we je graag te mogen verwelkomen in ons knusse restaurant. Met welke Indonesische eet liefhebbers kom jij binnenkort langs? Sampai jumpa! Oftewel, tot gauw.